Wishful Skin Thirst Trap Cocoon maska

Wishful Skin Thirst Trap Cocoon maska

Danas vam pišem o još jednom Wishful Skin proizvodu, a to je Wishful Skin Thirst Trap Cocoon maska za lice. Ako vas zanima više o ovome proizvodu, nastavite čitati.

Wishful Skin Thirst Trap Cocoon maska za lice je novi Hudin proizvod. Ovo je maska nakon koje vam je koža hidratizirana, nahranjena i mekša. Masku možete naručiti na hudabeauty shopu ili na Cult Beauty stranici. Cijena ove maske je £ 8 ako ćete naručivati na Cult Beauty, ili 9 $ na hudabeautyshopu. Za ovu cijenu dobijete jednu masku za lice. Smatram da je ova cijena u redu, nije pretjerano skupa, a nije ni jeftina. Prije nego što stavite masku, lice morate očistiti i dobro posušiti. Masku normalno stavite na lice kao i svaku drugu i ostavite je na licu 20 minuta. Nakon toga možete je skinuti. Odmah ćete primjetiti da vam je live nahranjeno i njegovano, no taj učinak ne traje dugo kao i s drugim maskama.

Ja nisam osoba koja pretjerano voli ovakve maske za lice. Štoviše, jako rijetko koristim maske za lice jer ja ne vidim baš neki učinak. Možda bih koristila neku ovakvu masku prije nekog važnog događaja gdje će mi biti bitno da mi koža bude u najboljem stanju. Ovu masku ne bih nikad više kupila baš zbog toga jer nisam osoba koja voli takve maske. Maska je jako ugodna i hidratizira lice i stvarno nemam nekakve negativne riječi za nju. Ako vi volite ovakav tip maski, preporučujem vam da kupite i isprobate kako biste sami vidjeli odgovara li vam ili ne. Naravno ovo nije maska koju možete koristiti svaki dan zbog cijene, ali na tjednom ili pak mjesečnom nivou se sigurno može koristiti ako volite. Ako vas zanimaju recenzije još Wishful proizvoda, možete pročitati ovdje za Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub i ovdje za Wishful Chin Lift maska za bradu.

Wishful Skin Thirst Trap Cocoon maska
Total
2
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub

Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub

Next Post
Patrick Ta major brow shaping wax

Patrick Ta major brow shaping wax

Related Posts