Isprobala sam Wishful Skin

Isprobala sam Wishful Skin – novi skincare brend Hude Beauty

Kao što i naslov kaže, isprobala sam Wishful Skin. Wishful Skin je novi skincare brend Hude Kattan (Beauty). Ako želite znati više o Wishful Skin, nastavite čitati.

Već pred par mjeseci isprobala sam tester njihovog prvog proizvoda, Yo Glow piling. Tim jednim korištenjem iskreno nisam vidjela nikakav pomak, ni na gore ni na bolje. Zato sam odlučila sad naručiti prave proizvode i vidjeti vrijede li išta. Tako sam isprobala Wishful Skin. Sve proizvode naručila sam preko Huda Beauty shop stranice. Inače Huda Beauty proizvode naručujem preko Cult Beauty, ali vidjela sam da Huda Beauty stranica ima besplatnu poštarinu pa sam to iskoristila. Naime, za Europu sve šalju iz Dubaija i sve mi je došlo za manje od dva tjedna. Ja sam naručila dvije narudžbe da nebi bilo problema s carinom. Već sam prije naručivala sa njihove stranice i nisam dosad imala nikakvih problema. Ako se registrirate na njihovu stranicu, dobiti ćete 10% popusta na prvu narudžbu pa i tu uštedite.

Wishful skin za sada ima samo tri proizvoda. To su jedan piling i dvije maske za lice, odnosno bradu. Ja ću u odvojenim postovima pisati posebno za svaki proizvod, a ovdje ću samo neke karatkeristike. Prvi proizvod je Yo Glow Enzyme piling. Uzela sam ga u mini varijanti od 40ml. Nisam uzela proizvod standardne veličine jer ne znam kako će reagirati na moje lice i ako mi slučajno ne odgovara da ne bi bilo da bacam proizvod. Drugi proizvod je Thirst Trap Cocoon maska za lice. Ova maska nije nešto pretjerano skupa kako znaju biti maske skupljih brendova, ali prema onim dorgerijskima je. Cijena joj je 9$ i dobijete samo jednu masku. Zadnji proizvod je Chin Lift Sculpting maska. Dakle, ovo je proizvod koji kako sam ja primjetila Huda već koristi duže vrijeme. Ne nužno baš ovaj proizvod, nego masku za bradu i podbradak. Jako me zanimao ovaj proizvod pa sam morala i njega isprobati.

Huda Beauty

Isprobala sam Wishful Skin

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.