Wishful Chin Lift maska za bradu

Wishful Chin Lift maska za bradu

Danas ću pisati o Wishful Chin Lift maska za bradu. Wishful Skin je brand Hude Kattan, aka Hude Beauty. Ako vas zanima općenito o ovome brendu i njihovim proizvodima možete pročitati ovdje.

Kad je Huda na Instagramu objavila da izlazi s dvjema maskama za lice, znala sam da ih moram isprobati. Odmah sam naručila s njihove stranice , a u Europu možete naručiti sa stranice Cult Beauty. Cijena ove Wishful Chin Lift maska za bradu je £ 8 na Cult Beauty ili 11$ na hudabeauty.com stranici. U jednom pakiranju dobijete jednu masku. Odlučila sam se ispprobati ovu masku jer me zanimalo kakva je jer nikad prije nisam isprobala masku za bradu. Naime, s njom bi se podbradak trebao “smanjiti”. Naravno to ne može biti slučaj da vam se za 20 minuta smanji podbradak. Masku je kako sam i rekla potrebno ostaviti 20min, a jako je praktična jer ima dvije rupe gdje stavite uši. Tako vam maska neće nikad pasti i kad ju imate, možete raditi druge stvari koje inače ne biste mogli s drugim maskama. Maska je svjetlo zelene boje i s unutarnje strane ima fini sloj koji vam se lakše priljepi za kožu.

Maska se jako lako stavi na lice i lagano se zakači za uši. Imala sam problema zato što je maska malo prečvrsta. Naime, nisam mogla izdržati 20 minuta jer me gušilo (ne doslovno, nego sam imala takav osjećaj). Najviše mi se sviđa što ju možete koristiti više puta. Naravno nakon prvog nošenja ona se rastegne i nema isti učinak, ali ja sam ju koristila čak 3-4 puta. Nisam vidjela neki učinak, ali smatram ako bi se maska koristila na tjednoj bazi, uze neke vježbe za taj dio, mogli vidjeti rezultati. Za sad je to samo maska da vam nahrani i malo definira taj dio. Ovo je stvarno nova stvar za mene i mislim da bih je kupila još jednom.

 Wishful Chin Lift maska za bradu
 Wishful Chin Lift maska za bradu

O drugim Wishful proizvodima požete čitati ovdje i ovdje.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.