Becca shimmering skin perfector Lilac Geode

Becca shimmering skin perfector Lilac Geode

Danas ću vam pisati o Becca shimmering skin perfector Lilac Geode. Ovaj dugi naziv je zapravo naziv za Beccin highlighter u nijansi Lilac Geode.

Becca shimmering skin perfector Lilac Geode je highligther u nijansi kako već i piše Lilac Geode. Puno puta sam čula za Beccine highligtere kako su najbolji pa sam se htjela i sama uvjeriti u to. Ovaj highlighter kupila sam u Douglasu kad su imali neko sniženje tako da sam i uštedila kupnjom. Dtvar je jedino u tome što u Douglasu sve centralizirano, tako da izvan Zagreba nećete naći neke stvarno dobre proizvode kao ni ove Beccine highlightere. Kako u Splitu nema tog proizvoda koji sam htjela, morala sam ga naručiti online. Dobra je stvar što im je dostava stvarno brza i stiglo je za svega par dana. A ako u Douglasu nemaju baš tu nijansu koju vi želite, možete naručiti Beccine highlightere i na Cult Beauty.

Becca highlighter Lilac Geode

Ovaj highligther dolazi u jako lijepom ljubičastom pakiranju i zapravo ova nijansa Lilac Geode je limited-edition nijansa što do sad kad sam išla malo više istražiti nisam ni znala. Dakle, pakiranje je dosta veliko i sadrži 7g proizvoda. Highlighter je rozne boje s zlatno bisernim završetkom. Što mi se jako sviđa kod pakiranja je sam Beccin prepoznatljivi dizajn i to što sadrži ogledalo. Kod Mac-ovog Soft and Gentle highlightera mi je to bio minus. Svđa mi se i to što sam highligther nema nikakav miris.

Cult Beauty Ltd.

Sam highlighter se jako lijepo blenda i ne izgleda kao jedna velika mrlja na vašem licu. Rozna boja je ta koja nije baš uobičajna u pogledu highlightera, ali definitivno ju preporučam. Ostat će dugo na vašem licu pa se ne morate brinuti da ćete ostati bez highlightera. Smatram da je ova nijansa savršena za ljeto i toplije dane obasjane suncem. Ovaj highlighter će jako lijepo istaknuti sve dijelove koje želite istaknuti.

Becca shimmering skin perfector Lilac Geode
Becca shimmering skin perfector Lilac Geode
Becca shimmering skin perfector Lilac Geode
Becca shimmering skin perfector Lilac Geode
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.