Revolution Vivid Baked Highlighter

Revolution Vivid Baked Highlighter

Danas ću vam pisati o Revolution Vivid Baked Highlighter u nijansi Golden Lights. Zapravo imam ga već par mjeseci i tek sad sam ga počela koristiti.

Kad sam tek kupila ovaj Revolution Vivid Baked Highlighter, nije mi se sviđao jer je bio presvjetao za mene. Pri samoj kupnji nisam uopće o tome razmišljala, no kad sam ga prvi put stavila jednostavno sam bila pretamna. Nakon duge zime, kad sam opet postala svjetla, primjetila sam da bih ga mogla opet isprobati. Kad sam ga drugi put isprobala, to je bilo to.

Revolution Vivid Baked Highlighter dolazi u nijansi Golden Lights i nekakve je bijelo-sivo-srebrno sjajne boje. Već na sam pogled može se primijetiti da taj highlighter ne odgovara baš svima, ili da rijetko kome odgovara. Dolazi u količini od 7.5 grama što je jako puno. Pakiranje u kojem dolazi je crno s prozirnim poklopcem kako bi se vidio proizvod. Na tome prozirnom poklopcu nalazi se naziv highlightera, no obrisao se nakon nekog vremena. Ovaj sam Revolution Vivid Baked Highlighter kupila u DM dućanu, a može se naručiti i online preko Pink Pande. Još jedna stvar koja mi se nije sviđala je ta da kad prstom prijeđete po highlighteru, izgleda jako kredast. Možete to vidjeti i na slici, znači kao kreda. To me jako odbijalo uopće da ga i pogledam. I tako je jadan highlightercic stajao sve do jednog dana. Tog dana, stavila sam ga i primjetila da mi više nije toliko svjetao i što se duže blenda, to bolje izgleda (logično). Na koži ostavlja decentan sjaj i ne bude prenapadan, već izgleda prirodno.

Kod kupnje highlightera uzmite u obzir svoju put te teksturu highlighera. Ako se precijenite i trenutno vam ne odgovara, znate da ćete po ljeti dobiti boju i ljepše će vam stajati tamniji highlighteri, a po zimi ćete biti svjetliji te će vam tada bolje pristajati svjetliji highlighteri.

Revolution Vivid Baked Highlighter
Revolution Vivid Baked Highlighter
Revolution Vivid Baked Highlighter
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.