Self tanner za lice iz DM

Self tanner za lice iz DM-a

Današnja recenzija je nešto novo na mome blogu, i to je prvi takav proizvod da sam ga uopće i isprobala. To je self tanner za lice iz DM-a.

Ovaj self tanner za lice iz DM-a sam slučajno kupila. Htjela sam isprobati neki self tanner i zapravo tražila sam onaj od La Piel, ali ga nije bilo. Slučajno sam vidjela ovaj i kupita taj. Moram reći da sam sigurno uštedjela barem sedamdeset kuna, ako ne i više. Ovaj proizvod košta 40 kuna i možete ga pronaći ovdje. Iskreno nisam mislila da će ovaj proizvod raditi baš ono što ja želim, a to je ujednačiti ten i dodati malo boje mome licu. Očekivala sam da ću biti narančasta nakon korištenja ovog proizvoda, no to se stvarno nije desilo. Da se razumijemo, sigurno možete biti narančasti od korištenja ovog proizvoda, ali bitno je kako ga koristite i koliko. Kad vidite koliko vam je proizvoda dovoljno, onda ćete tek biti zadovoljni njime.

Ovaj proizvod se koristi na način da u svoju kremu za lice dodate par kapljica proizvoda. Ja bih rekla da je za mene to kapljica do kapljica i pola proizvoda. Već s dvjema i tri kapljice, lice mi počinje biti narančasto. Količina proizvoda ovisi kakve ste puti. Ja sam stvarno blijede puti i zato mi treba manje proizvoda. Ako ste tamniji, sigurno će vam dobro biti ako dodate i kapljicu više. Stvarno sam zadovoljna ovim proizvodom jer mi je ujednačio ten. Crvenilo na licu mi više ne dolazi toliko do izražaja iako je još uvijek prisutno. Svaki proizvod koji stavim na lice odmah ljepše izgleda. Ako želite kupiti, definitivno preporučujem.

Self tanner za lice iz DM
Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
IKEA organizator šminke

IKEA organizator šminke

Next Post
Essence adventski kalendar 2023

Essence adventski kalendar 2023

Related Posts