IKEA organizator šminke

IKEA organizator šminke

U jednom trenutku mi je cijeli fyp na Tik Toku bio pun ovog proizvoda. Iskreno nije mi bila namjera kupiti ga, no ipak se to desilo i zato vam danas donosim post za IKEA organizator šminke.

Svatko od nas je barem nekad bio u IKEA-i i poželio kupiti skoro sve tamo. Ako niste, sigurno će se to jedanput desiti. Tako je i sa mnom, na njihovoj aplikaciji sam sigurno jedanput tjedno i gledam što je došlo novo, iako ništa ne trebam ni ne namjeravam kupiti. Jednom prilikom sam tako i kupila ovaj proizvod, a to je IKEA organizator šminke. Prvo, ovo nije organizator šminke već kutija za odlaganje, samo ga ja koristim kao organizator šminke. Ime ovog proizvoda je SAXBORGA. Ovo je zapravo kutija za odlaganje sa zrcalom, napravljena od plastike i pluta. Dimenzije ovog proizvoda su 24×17 cm pa si možete zamisliti koliko je velik, odnosno malen. Zrcalo je savršen dodatak ovom proizvodu.

Ovaj proizvod se može koristiti za puno različitih stvari kao npr. za šminku, nakit, parfeme, neke dodatke za mobitel.. Zapravo mi se to i najviše sviđa kod njega jer ako vidim da mi sva šminka neće stati kako sam zamislila, mogu ga iskorisitti za neke druge stvari. Osim toga, prilično je neutralan pa može dobro izgledati i u kupaonici, u sobi ili u uredu. Ja sam ga namijenila kao organizator za šminku. Nisam u potpunosti zadovoljna kako sam ga organizirala jer mi neki proizvodi ne stanu lijepo u njega. Da uzmem srednji dio van bi sve stalo, no stvar je ta daja ne želim uzeti taj dio vanjer sve dolazi zajedno. Zbog toga nisam u potpunosti oduševljena ovim proizvodom, no možda neđem neki drugi način za porhranu. Cijena ovog proizvoda je 140 kuna i ukoliko imate malo šminke, ovo će biti super za vas.

IKEA organizator šminke
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.