Divine Eyes Aura Eye Shadow sjena za oči

Divine Eyes Aura Eye Shadow sjena za oči

Danas vam pišem o Divine Eyes Aura Eye Shadow sjeni za oči. Kao što već piše, ova sjena je Aurin proizvod.

Divine Eyes Aura Eye Shadow sjena za oči je samo jedan od proizvoda ovog srpskog branda. Naime, Aura posluje od 1996. godine i u ove 22. godine postala je lider u distribuciji i proizvodnji kozmetike na Balkanu kako i sami kažu. Još jedan fun fact koji sam pročitala na njihovoj web stranici je o podrijetlu imena Aura. Aura potječe od latinske riječi Aurum što znači zlato i sjaj zore.

Divine Eyes Aura Eye Shadow sjena za oči koju ja imam i o kojoj ću pisati je u nijansi 68 VINTAGE PURPLE DIVINE EYES. Dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži s prozirnim krugom kako bi se dobro mogla vidjeti nijansa sjene. Proizvod dobijete u količini od 3 grama i košta 29,99 kn. Aurine proizvode možete kupiti u Bipi ili online na Pink Pandi. Jedna stvar koja mi se jako sviđa je to što na poleđini pakiranja piše do kojeg datuma je ova sjena upotrebljiva. U ovom slučaju to je do 08.11.2019. godine. Prije nego što podijelim moje iskustvo s vama moram još reći da mi je sjena pala na pod s dosta velike visine i nije se razbila, stvarno to nisam očekivala.

Divine Eyes Eye Shadow sjena za oči je mat sjena. Sjena je neke ljubičasto-smeđe boje, ali nije jaka, nego prirodna. Odabrala sam baš ovu nijansu jer izgleda jako prirodno. Ova sjena nije jako jako pigmentirana, ali za ovu boju mi je ta pigmentacija taman. Dobra stvar je da se ne trusi prilikom nanošenja na kapke. Ona krasi vaše oči cijeli dan i ne spadne dolje. Sjena za oči se jako lijepo blenda na vašim očima i nikad nećete morati brinuti o tome hoće li izgledati malo previše na vašim očima.

Divine Eyes Aura Eye Shadow
Divine Eyes Aura Eye Shadow
Divine Eyes Aura Eye Shadow
Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Najbolje maskice za mobitele

Najbolje maskice za mobitele

Next Post
Aura Mat tekući ruž ULTIMATTE

Aura mat tekući ruž ULTIMATTE 913 Nude Divine

Related Posts