Patchology PoshPeel PediCure maska za stopala

Patchology PoshPeel PediCure maska za stopala

U ovome postu pisati ću o jednom predobrom proizvodu za njegu stopala, Patchology PoshPeel PediCure maska za stopala. Ako imate tvrda stopala i nikako se ne možete riješiti toga, nastavite čitati ovo.

Patchology PoshPeel PediCure maska za stopala je najbolja maska za stopala koju sam ja isprobala! Istina je da sam osim ove isprobala još samo ono iz Dm-a, ali ona nije ni blizu učinkovita kao ova. Naime,ovu masku sam kupila na Cult Beauty i cijena joj je 18 funti. Da, cijena je visoka, ali kažem vam da se isplati ovo kupiti i stopala će vam izgledati kao nikad prije. U ovom pakiranju dobijete uputstva i čarape koje ćete napuniti tekućinom koju dobijete. Preporuča se imati ovo na nogama 60-90 min i ja sam imala 90 min. Ako baš imate jako tvrda stopala, možda i duže, ali ako vas počne peckati, skidajte. Samo po sebi, ovo ne smije biti bolno i neugodno iskustvo.

Kad stavite čarape, zatvorite ih ljepljivom trakom kojom dobite i u tih 60-90 minuta, pokušajte da vam noge budu kao da stojite da bi tekućina bila raspoređena ravnopravno. Nakon toga, isperite noge i čekajte par dana da počinje proces. Meni je počelo nakon otpirilke tjedan dana i trajalo je otprilike tjedan dana. Možda sam mogla učiniti da traje manje ako namačete noge u vodi ili ih dobro mažete. Uglavnom, cijela površina stopala mi je promijenila kožu i sada mi je koža nova i meka. Ja sam spavala s čarapama jer je koža koja se ljuštila ostajala na krevetu, a i svugdje okolo. Tako da na to trebate paziti. Kad vam se koža ljušti, doslovno se ništa ne osjeti, npr. kao kad pocrvenite od sunca, ali tad vasboli jer peće od opekotina. Ovaj proces možda je neuredan, ali preporučujem ga svakome ko se želi riješiti tvrde kože, a ništa drugo ne pomaže.

Patchology PoshPeel PediCure maska za stopala
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.