FOREO LUNA mini2

Sigurno ste već imali prilike čuti o brandu FOREO i o njihovim proizvodima. Proizvod o kojem ću pisati je FOREO LUNA mini2.

Ovaj proizvod, FOREO LUNA mini2 kupila sam još zimus i nikako da napišem recenziju o njemu. Smatram da sam ga do sad dovoljno dugo koristila i mogu ga kvalitetno okarakterizirati.

FOREO LUNA mini2 Prije nego što sam kupila jako dugo sam ga promatrala i maštala da ga kupim. No, nikad ga nisam kupila jer je dosta skup, a nisam znala vrijedi li te novce. Bilo je vrijeme zimskih popusta i taman je bio zadnji krug sniženja, pa sam odlučila po najmanjoj mogućoj cijeni kupiti FOREO LUNA mini2. Ja sam svoj kupila u Douglas-u, a osim tamo može se kupiti i u DM-u ili na njihovoj stranici.

Moj FOREO LUNA mini2 je srednje veličine, lijepo stane u ruku i ne klizi prilikom uporabe. Dostupni su u više različitih boja, a ja sam odabrala roznu.  Jako lako se puni, putem USB kabla koji se dobije u kutiji. Baterija navodno drži 5mjeseci, no kako ja ne koristim svaki dan 2x uređaj(kako se preporuča), meni drži već 8mjeseci. Kad završite s uporabom, jednostavno se opere u vodi i obriše. Jako važna stvar je to što je vodootporan i ne može ništa poći po zlu.

FOREO LUNA mini2 FOREO LUNA mini2 je jako jednostavan za korištenje i jako praktičan. Ovisno o klimi, lice mi varira od jako suhe do jako masne kože. Pošto mi se to događa, jako mi je važna higijena lica i proizvodi koje koristim. Prilikom korištenja pilinga za lice jako je važno da prsti kojima nanosite piling na lice budu čisti. Ovaj uređaj mi puno koristi kod uklanjanja mrtvih stanica kože s lica i održava moje lice čistim, što ne bih postigla da radim piling samo prstima.

Velika želja mi je kupiti i njihov novi proizvod UFO, no mislim da će kupovina toga morati malo pričekati. Kako sam proučavala njihovu stranica vidjela sam da imaju i studentski popust od 15% (zašto to nisam prije vidjela???).

FOREO LUNA mini2

Preporučujem:

It’s skin GF Cleansing Foam

Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Dragocjeno suho ulje Monoi de Tahiti

Dragocjeno suho ulje Monoi de Tahiti

Next Post
Sugar scrub clearing  šećerni piling sa sjemenkama kivija

Sugar scrub clearing  šećerni piling sa sjemenkama kivija

Related Posts