Najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss

Najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss

Već sam pisala puno puta o najboljim sjajilima, no sad sam sigurna, ovo je najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss. Ako vas zanima više o njemu, nastavite čitati!

O ovome sjajilu prvi puta sam čula na Tik Toku. Ako me još ne pratite, možete me pronaći pod @itskatjaoo. Dakle, kao i uvijek, kod nas svi proizvodi dolaze kasnije, čak i popar mjeseci kasnije nego u Americi. Neki proizvodi kad budu viralni na Tik Toku, kod nas stignu puno nakon toga i već nisu ni zanimljivi. Tako je bilo i sa ovim sjajilom, no ja sam ga odlučila kupiti i isprobati. Ovo sjajilo možete pronaći u Bipi, Dm-u, Mulleru, naravno ako imate sreće da ga netko ne kupi prije vas. Tako se i meni desilo, pa sam morala u drugu prodavaonicu kako bih kupila ovaj proizvod. Cijena mu je 60 kuna. Sada ćemo saznati zašto je ovo najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss.

Ovo sjajilo dolazi u više nijansi, a ja sam uzela u dvije nijanse. Nijanse koje sam ja uzela su 001 pearl i 004 silk. Pearl je prozirna s bijelim šljokicama, a pearl nude nijansa. Ovo sjajilo ima predobar miris, kao nijedno sjajilo koje sam probala do sad. U jednom pakiranju ćete dobiti 5.4 ml proizvoda, i dizajn samog pakiranja je jako moderan, podjeća me na KKW sjajila. Ovo sjajilo je drugačije od ostalih zato što u sebi ima hijaluronsku kiselinu i ono zapravo njeguje vaše usne kao neki balzam. To možete primijetiti odmah kad stavite sjajilo. Primijetiti ćete da je baš lijep osjećaj kad ga nanesete i ono najvažnije da nije ljepljivo! Svako sjajilo do sad koje sam probala je bilo ljepljivo i posebno kad bude vjetar, kosa mi bude sva od sjajila. Ovo je stvarno više kao neki balzam, ali opet i sjajilo. Svakako preporučam da kupite, meni je draža nijansa 001 pearl.

Najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss
Najbolje drogerijsko sjajilo Maybelline Lifter Gloss
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.