Burger Weekend Čakovec

Burger Weekend Čakovec 2024

Burger Weekend Čakovec ove godine održava se od 02.05. do 05.05., točnije od četvrtka do nedjelje. Mi vam donosimo zašto ga trebate posjetiti ove godine.

Burger Weekend Čakovec održava se kao i svake godine do sad na Trgu republike u Čakovcu. Ne morate brinuti ako prognoziraju kišu jer se sve nalazi ispod šatora pa nećete pokisnuti. U sredini su složeni stolovi gdje možete jesti, dok su okolo njih restorani sa svojom ponudom hrane. Na kraju šatora nalazi se pozornica gdje se održavaju koncerti. Ove godine tema Burger weekenda su food truckovi i prikolice, pa već po tome znate da će burgeri biti preukusni.

Burgeri koje možete pronaći

Ove godine možete birati burgere od pet različitih izlagača. Prvi je Kristijan Oltran sa svojim Roker’s BBQ koji svoje burgere priprema u kamado smokerima. Slijede tri domaća, međimurska izlagača, Škartoc ljubavi, Bajzovi Dvori i Full Circle by Marko Palfi. Zadnji, ali ne i najmanje bitni izlagači dolaze iz Srbije, bisto Funk koji je prošle godine ponio titulu pobjednika. Osim burgera, možete pronaći piće i kumpiriće s različitim toppingsima.

Burger Weekend Čakovec 2024
Burger Weekend Čakovec 2024
Burger Weekend Čakovec 2024

Zabava zagarantirana

Osim burgera, organizatori su se pobrinuli da zabave ne fali. Tako je svaki dan za zabavu zadužen DJ, a u petak stiže i Elemental. Osim glazbe, organizirane su i različite igre u kojima mogu sudjelovati i stari i mladi.

Naš posjet Burger Weekendu

Mi smo posjetili Burger Weekend u petak. Odlučili smo se za dva burgera iz prikolice Full Circle by Marko Palfi. Uzeli smo Palfi’s original koji košta 8,5 € i Metro foodie burger od 9,00 €. Uz burger smo na kućici s krumpirićima uzeli Chilli Cheese krumpiriće od 6,00 €. Od burgera bio mi je bolji Palfi’s original jer je imao više umaka i samim time je bio sočniji, no nije ni drugi bio loš. Krumpirići su bili dobri, definitinvo nešto drugačije. Iako na slikama burgeri ne izgledaju obećavajuće, znate i sami da je najbitniji okus. Zbog burgera definitivno vrijedi posjetiti Čakovec ovaj vikend.

Burger Weekend Čakovec chilli cheese fries
Full Circle by Marko Palfi burger
Full Circle by Marko Palfi burger

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.