Natasha Denona Coral paleta

Natasha Denona Coral paleta

Glavna zvijezda mog današnjeg posta je Natasha Denona Coral paleta. Ako niste čuli za beauty brand Natasha Denona i za ovu paletu, nastavite čitati ovaj post.

Već jako dugo želim isprobati neku paletu od Natashe Denone. Glavni razlog zašto je nisam isprobala je to što su njezini porizvodi dosta skupi. Ne dosta, nego jesu skupi. Zbog toga sam uvijek kupovala jeftinije palete i nekako zaobilazila njezine, iako su mi stvarno prekrasne. Tako je bilo sve do jednog dana kada sam vidjela da je mala Natasha Denona Coral paleta na popustu na Cult Beauty. To još uvijek nije bilo jeftino, ali je bilo jefitinije od normalne cijene. Njezina najljepša paleta koju bih htjela je Sunrise paleta i ona je zapravo najjeftinija od svih jer je malo manja od tih većih, ali je opet preskupa.

Ova paleta sastoji se od pet sjenila. Od tih pet sjenila, dva su mat i tri su shimmeri. Jedno mat sjenilo je svjetlije, više koraljasto, a drugo je tamnije, za crease. Paleta je jako kvalitetna što se može primjetiti na sam pogled i dodir. Sjenila su kvalitetna i ne truse se. Jako me zanimala njezina formula sjenila i jako sam zadovoljna njome. Smatram da je ovo paleta savršena za neka putovanja, kada trebate samo jednu paletu i da vam ne zauzme puno prostora. Ja osobno i više volim ovakve male palete jer to znači da ih mogu više kupiti i imati više različitih nego jednu veliku. Na Cult Beauty ova paleta je još uvijek na popustu, pa ako vam se sviđa znate gdje je možete nabaviti. Slične palete ovoj koje su mi zapele za oko su Cranberry paleta koja ime prekrasne shimmere i mala paleta 04 koja je više nude i za svaki dan. Nadam se da vam se sviđa ova recenzija, a uskoro možete naći recenzije o još više proizvoda.

Natasha Denona Coral paleta
Natasha Denona Coral paleta
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.