Colourpop Jelly Much Shadow

Colourpop Jelly Much Shadow

Danas ću pisati o Colourpop Jelly Much Shadow sjenilu za oči. Ovo sjenilo razlikuje se od svakog drugog normalnog sjenila, a ako vas više zanima, nastavite čitati.

Colourpop Jelly Much Shadow je sjenilo za oči. Dakle, ovo sjenilo je poput želea, kako mu i ime govori. Ono nije suho, već je mokro i može se lijepo nanijeti zbog toga. Tekstura mu je malo čudna na sam dodir, ali nije ništa ružno. Bitna stvar kod ovog sjenila je da ga dobro zatvorite kako se ne bi posušilo. Vidjela sam puno recenzija gdje bi se ovo sjenilo posušilo za par mjeseci pa treba dobro zatvarati. Na prvi dodir je mokro i lako se i precizno razmazuje po kapku. Možete koristiti kist ili pak prst ako vam je draže. Nakon nekog vremena, ovo sjenilo će se posušit i ne morate brinuti da će vam spadnuti s kapka. Cijena ovog sjenila je 8$, ali savjetujem vam da pratite sniženja jer ćete tada platiti još i manje.

Jelly Much Shadow koji ja imam je u nijansi Buttercup. To je srebrno-bijela, više bijela nijansa koja je savršeni topper na mat sjenila. Ova sjenila mogu stajati sama na kapku, ili pak ih možete kao što sam već rekla staviti na mat ili shimmer sjenila. Ovaj tip sjenila je nešto drugačije što ne možemo vidjeti kod brendova koji se mogu kupiti kod nas u drogeriji (barem mislim). Ako nemate vremena za našminkat se, stavite ovo sjenilo na kapak i držat će vam cijeli dan. Isto tako, mislim da je dobra solucija za ljeto kad ne stavljamo previše šminke pa možete jednostavno i lako naglasiti oči. Ako biste željeli naručiti neke proizvode s Colourpop stranice, smatram da je sad dobro vrijeme jer imaju 40% popusta na neke proizvode. Ako ovaj post čitate kasnije, svako malo imaju popuste pa pratite da vam ne pobjegnu.

Colourpop Jelly Much Shadow
Colourpop Jelly Much Shadow
Colourpop Jelly Much Shadow

Colourpop Going Coconuts paleta

Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo za usne

Katja

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.