Douglas adventski kalendar 2020

Douglas adventski kalendar 2020

U ovome postu vam donosim Douglas adventski kalendar 2020. Ako vas zanima što to možete naći u ovome adventskom kalendaru, nastavite čitati.

Douglas adventski kalendar 2020 je ako se ne varam prvi njihov adventski kalendar na našem tržištu. Kad sam ga vidjela na Douglas stranici odmah sam ga morala kupiti da ga nebi ponestalo. Vrlo rano je stigao, već u desetom mjesecu, zato sam se brinula da se odmah ne proda. Ako vas zanima što me to privuklo u ovome adventskom kalendaru, čitajte dalje. Dakle, ovaj kalendar košta 315 kuna, a prava cijena mu je navodno više od 200 eura. Znam da može pisati bilo koja cifra koliko zapravo vrijedi ovaj kalendar, ali zato možete sve provjeriti. Ako uhvatite neki popust koji u Douglasu imaju doslovno svaki tjedan, ovaj kalendar možete kupiti i za manje novaca i više uštedjeti. Prvo, ovaj kalendar je stvarno velik i baš sam se iznenadila kad mi je stigao. Nikad mi nije stigao tako velika kutija s proizvodima.

Stvar koja me potpuno iznenadila u pozitivnom smislu je to što se nu ovom kalendaru dobe proizvodi koje čak ni ne možete kupiti u našem Douglasu. Ti proizvodi su dostupni u njemačkom Douglasu i stvarno ima pravih senzacija. Već su stigli kod nas neki brendovi poput IT Cosmetics koji morate isprobati, Florence by Mills, Mario Badescu,… Jedino mi je ružno što su na stranicu Douglasa stavili kalendar gdje se dobije proizvod brenda Anastasia Beverly Hills i na kraju maknuli jer očito to nije za naše tržište. Unatoč tome, svejedno dobijete neke super brendove. Zbog kojih brendova kupiti ovaj kalendar? Prvo, dobijete Zoeva kist za oči koji je jako skup i jako kvalitetan. Još jedan brend koji ne možete kupiti kod nas, a ja ga jako volim je Glow Recipe. Još neki od brendova čije proizvode možete dobiti su Real Techniques. Honest Beauty (brend Jessice Albe), Starskin i drugi.

Douglas adventski kalendar 2020
Douglas adventski kalendar 2020
Douglas adventski kalendar 2020

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.