Dolaskom jeseni i male zrake sunca natjeraju nas da  ostanemo vani i popijemo kavu na terasi kafića ili na rivi. No, kako vrijeme odmiče, kako jesen uzima  mah, sve manje i manje je ugodno sjediti vani, ma koliko nam to bio gušt. S oblačnim vremenom i burom dolazi nam i vrijeme ispijanja fine kave ili toplog čaja u zatvorenom, toplom prostoru.

Ako već moramo  sjesti negdje unutra, to mjesto mora ne imati samo dobru kavu, već i zanimljiv i ugodan interijer. U potrazi za takvim mjestom, došli smo odmah iza, do istoimenog  kafića u samom centru grada. Subotom ujutro, kad svi još spavaju krenuli smo na to kultno mjesto s puno očekivanja. Prvim pogledom s vrata, na prvu nas je oduševio zanimljiv interijer pun boja i pun zanimljivih uzrečica.

Uz predivni interijer kafića uklopila se i Cvita, koja svojom nježnom, plavom bojom i nježnim cvjetićima upotpunjuje cjelokupni dojam.

Zbog samog interijera, skoro smo zaboravili koji nam je bio glavni cilj dolaska, a to je kava. Kava, to jest vruća čokolada koju smo naručili prava je bomba, atraktivnim izgledom, ali naravno i samim okusom.

 

Author

Nulla dies sine linea

2 komentara

  1. Prelijepo mjesto za opustit se i uživati u miru i tišini, a opet u centru grada. Sve pohvale za dizajn i uređenje ?

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.