Dyson supersonic fen

Dyson supersonic fen za kosu

Dyson uređaje gledam već par godina i nekako uvijek odustanem od kupovine jer uvijek je nešto bitnije. No konačno sam se odlučila za kupovinu i to je dyson supersonic fen.

Bilo koji dyson uređaj, pa tako i ovaj dyson supersonic fen je velika investicija. Ako želite najbolje proći, morate pratiti sniženja u par različitih trgovina. Tako sam i ja i na kraju sam kupila ovaj proizvod na službenoj stranici dyson.hr. Imaju dostupne skoro sve boje uređaja, a ja sam se odlučila za blue blush. Bojala sam se da boja ne bi bilo previše napadna, no uživo nije i jako mi se sviđa. Sa samim naručivanjem i dostavom nisam imala problema, narudžba je došlo dosta brzo.

Desila se mala nezgoda, a to da je jedan nastavak, točnije difuzor došao potrgan. Ne znam je li takav bio ili se potrgao prilikom transporta no odmah sam se javila korisničkoj podršci. Uz to, nisam ni dobila dvije četke koje sam morala dobiti besplatno pa sam i to napomenula. Uz priložene slike i to što sam se javila isti dan kad mi je došla narudžba, odlučili su mi poslati novi difuzor i 2 četke koje nisam zaprimila. Iskreno, nisam imala nikad tako pozitivna iskustva s korisničkom podrškom, bojala sam se da ću jedino što ću moći napraviti je to da vratim cijeli supersonic. Nastavci su došli u roku od tjedan dana.

Što se sve dobije u paketu dyson supersonic fen

U ovome paketu koji sam ja kupila dobije se kutija za pohranu u blue blush boji u kojoj je smješten uređaj i pet nastavaka. Nastavci su: koncentrator za oblikovanje, difuzor, dodatak za nježno sušenje, dodatak protiv kose koja leti i pričvršćivanje sa širokim zupcima. U ovome paketu još se dobije ventilirana četka i češalj za raščešljavanje. Svaki paket je drugačiji pa treba paziti što naručujete, jer u nekom se ni ne dobiju svih pet nastavaka.

Dyson supersonic fen blue blush
Dyson supersonic fen
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.