Makeup revolution shimmer bomb sjajila

Makeup revolution shimmer bomb sjajila

U ovome postu vam donosim Makeup revolution shimmer bomb sjajila za usne. Ovdje možete sve saznati o ovome proizvodu.

Makeup revolution shimmer bomb sjajila su njihova relativno nova sjajila. Ja sam ih kupila u paketu od tri mini sjajila čisto kako bih mogla više isprobati. Kupila sam ih na ASOS-u, a mogu se kupiti i na Beauty Bay-u. Cijena im nije visoka, tako da se svakako isplate kupiti. Mene je najviše zaintegriralo to što jako podsjećaju na Fenty Beauty Gloss bomb sjajila. Zato sam ih odlučila i kupiti i vidjeti kakva su. Ova sjajila su stvarno dobra. Imaju lijep sjaj i dolaze u više nijansi. Moram naglasiti da su ova sjajila jako kvalitetna. To vidim po tome da se ne lijepe! Da, ako puše vjetar i ako vam kosu nosi na sve strane, normalno da će se lijepiti. U nekim normalnim životnim situacijama neće, što je bitno.

Što me malo odbija je miris kod nekih nijansi. To je kod nijanse Light beam koja ima bijeli sjaj u sebi. Stvar je u tome što je to neki miris lubenice. No, to nije miris prave lubenice, nego fejk lubenice. Mene to podsjeća na pokvarenu lubenicu, ali ima miris samo kad otvorite proizvod, kasnije ništa ne osjećate. Ako stvarno želite neki proizvod za svaki dan, preporučujem vam ovaj jer izgleda prirodno i nećete potrošiti puno novaca na njega. Nisam koristila puno Makeup revolution proizvoda, ali sam vidjela da su dostupni u Bipi i DM-u. Mislim da nisu baš svi proizvodi dostupni, no ima puno paleta. Vidjela sam da im kvaliteta paleta dosta varira, pa je dobro prije se raspitat koju kupiti. Makeup revolution ima par sestrinskih firmi, I <3 revolution, Revolution pro, Revolution skincare i XX Revolution. Te sve firme se razlikuju po kvaliteti i cijeni proizvoda, tako će I <3 revolution biti najjeftiniji, a XX Revolution najskuplji.

Makeup revolution shimmer bomb sjajila
Makeup revolution shimmer bomb sjajila
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.