Milk Makeup Watermelon Brightening serum

Milk Makeup Watermelon Brightening serum

Danas ću pisati o trećem Milk Makeup proizvodu koji koristim, a to je Milk Makeup Watermelon Brightening serum.

Ovaj Milk Makeup Watermelon Brightening serum je nešto što sam dugo htjela isprobati isto kao i svaki Milk Makeup proizvod. Koristim ga otprilike jedan mjesec i nakon ovog perioda mogu sa sigurnošću reći svoje iskustvo. Dakle, ovo je serum koji hidratizira i ujednačuje vaše lice. Dolazi u prozirnom pakiranju kao i prethodna dva Milk Makeup proizvoda o kojima sam pisala. Sam serum je u obliku stika i roskasto-crvenkaste je boje. Ovaj proizvod koji ja imam je zapravo mini verzija proizvoda i dolazi u pakiranju od 6,25 grama. Ovo stvarno je mini proizvod, ali me troši se tako brzo baš zbog toga jer dolazi u obliku stika. Ovaj serum nema nikakvog mirisa ni nikakvih drugih štetnih supstanci koje bi mogle samo naštetiti vašoj koži. Cijena full-size proizvoda je 36$, a mini 18$ u SAD-u.

Ovaj proizvod sam koristila skoro svaki dan. Koristim ga na taj način da ovim stikom samo prelazim preko lica. Dakle, ništa ne diram rukama i ne razmazujem, nego po više manje cijelom licu prođem stikom. Pošto je moja koža suha, ovaj proizvod mi jako prija jer hidratizira kožu. Posebno kad sam ostala bez hijaluronske kiseline koja je inače u mojoj svakodnevnoj rutini, ovaj proizvod nahrani moju kožu pred šminku. Naime, ne koristim ga samog, nego isključivo pred šminku. Pročitala sam da je dosta ljudi imalo reakciju na ovaj stik, da su dobivali prištiće od istog. Ja nisam imala apsolutno nikakvu reakciju, lice mi je ostalo čisto koliko je moglo biti. Smatram da je jako dobro to što ovaj proizvod dolati u obliku stika jer ništa ne morate dirati rukama i nećete nečistoću prenijeti na lice.

Ovdje možete pročitati prijašnje postove o Milk Makeup proizvodima: Milk Makeup Cooling Water stick , Milk Makeup Blur Stick

Milk Makeup Watermelon Brightening serum
Milk Makeup Watermelon Brightening serum
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.