Essence Glow to go fiksator za lice

Essence Glow to go fiksator za lice

Ovaj proizvod, essence Glow to go fiksator za lice, kupila sam pred par mjeseci. Zapravo, htjela sam zamijeniti svoj Mac Fix+ nekim proizvodom i zato sam ga kupila. Kako mi se ovaj proizvod pokazao i vrijedi li ga kupiti, pročitajte u nastavku.

Proizvod dolazi u malom, bijelom, plastičnom pakiranju. Ne znam koja je cijena ovog proizvoda, ali vjerujem da je jako jeftin. Dolazi u količini od 50ml i što se mene tiče, dovoljno ga je. Raspršivač je zaštičen plastičnim poklopcem tako da vam proizvod koji je unutra ne može iscuriti van. Essence Glow to go fiksator za lice nema nekakav poseban miris, već je osvježavajuć.

Za ovaj essence Glow to go fiksator za lice piše na njihovoj stranici da “sprej fiksira šminku na mjestu i u trenutku stvara sjajan izgled sa svojim reflektirajućim pigmentima. lagan fiksirajući efekt izravnava male nepravilnosti na koži.” Dakle, sad kad smo skužili koja mu ja namjena, možemo vidjeti jel stvarno to i radi. Raspršivač jako lijepo šprica proizvod, dakle, na sve strane u jednakim količinama. Kad pošpricate proizvod automatski osjećate svježinu na svome licu i to je jako lijepo. Što mi je nikako ne sviđa je tošto kad pošpricate proizvod na licu ostaju bijele kao kapljice.

To se događa jer je ovo iluminatni fiksator i on nije proziran nego ima sjajne čestice u sebi. Na licu to ružno izgleda i trebate prepravljati tapkajući beauty spužvicom. Dobijete sjaj na svome licu, ali ne onako kako biste htjeli. Smatram da je ovaj proizvod dobar za koristiti ako se taj dan kad ga stavite, ne šminkate. Što mi se još ne sviđa je to što nakon što se pošpricate, ostat će malene sjajne čestice svuda na vama, od lica, mobitela, pa čak i do odjeće. Jedino kako možete te sjajne čestice maknuti s odjeće je da tu odjeću operete.

Essence Glow to go fiksator za lice
Essence Glow to go fiksator za lice
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.