Supergoop unseen sunscreen krema za lice

Supergoop unseen sunscreen krema za lice

Valjda već i ptice na grani znaju koliko je važno nositi zaštitni faktor, ne samo ljeti nego kroz cijelu godinu. U ovome postu biti će riječi o pravoj senzaciji među kremama sa zaštitnim faktorom, Supergoop unseen sunscreen krema za lice.

Supergoop unseen sunscreen krema za lice je jedna od najpoznatijih krema sa zaštitnim faktorom na tržištu. Zašto je tako posebna? Nastavite čitati i saznati ćete je li stvarno posebna ili je sve do dobrog marketinga. Dakle, zaštitni faktor potrebno je nositi kroz cijelu godinu jer zrake sunca uvijek dospiju do naše kože i oštećuju je. Ova krema ima zaštitni faktor 30 i rekla bih da je to okej, ali mogla bi imati i veći, npr. 50. Svi smo mi navikli na bijele, masne kreme od kojih nam ostaje trag na kupaćima i to nas pomalo već odbija. Meni je glavni problem što sve te “kreme za sunčanje” nisu namijenjene za licei one su jako masne. Pošto su masne, to mome licu ne odgovara i dobivam prištiće kojih se dugo ne mogu riješiti.

Stvar s ovom kremom je ta što je ona prozirna i bez mirisa. Namijenjena je za lice tako da znate da vam neće biti premasna. Dobra stvar je to što je vodootporna i neće se isprati s vas kad zaronite u moru ili bazenu. Krema je prozirna i ima baršunasti finiš kojim vam je koža predivna na dodir. Ova krema može služiti kao primer i skroz normalno se ponaša ispod pudera i ostale šminke. S drugim kremama zna biti slučaj da puder ne sjeda dobro ili se ljušti ako je krema ispod, ali s ovom nije takav slučaj. Kremu sam kupila na Cult Beauty stranici i dosta je skupa. Dakle, za 15 funti, vi dobijete tek 15 ml proizvoda. To je mini verzija. U normalnoj veličini dobijete 50 ml za 30 funti. Ako vam treba dobra krema s faktorom, preporučam vam ovu.

Supergoop unseen sunscreen krema za lice
Supergoop unseen sunscreen krema za lice
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.