Ovo je moj stoti objavljeni, javni post na mom blogu i odlučila sam zato napraviti jedan mali giveaway za stoti post na blogu!

Za ovaj giveaway za stoti post na blogu morat ćete napraviti par stvari i to je to. O tome malo kasnije, a sada da vidite što sve možete osvojiti. Odlučila sam sve proizvode podijeliti u tri nagrade jer bih htjela da bude što više nagrađenih, a da opet dobijete svi podjednako. Svaki proizvod u paketu će biti na slici i kratko opisan. Proizvodi koje poklanjam su novi i nekorišteni.

Prvi paket

U prvom paketu nalaze se Jeffree Star Cosmetics naljepnice koje sam dobila u Jeffree Star Cosmetics Holiday 2019 Mystery Box, također i Pussy Whipped Velour Liquid Lipstick ruž. U ovom paketiću nalazi se još Benefit Dream Rush rumenilo i jedan Morphe Brushes kist za oči.

Giveaway za stoti post na blogu

Drugi paket

U drugom paketu nalazi se I <3 Revolution paleta za oči koja ima dvanaest mat i shimmer nijansi. Tu su još i Elizabeth Arden sjajilo u nijansi Sunset 03 i Colourpop Ultra Glossy Lip sjajilo u nijansi Lesson Learned. Zadnja stvar koja se nalazi u ovome paketu je Morphe Brushes kist za oči.

Giveaway za stoti post na blogu

Treći paket

U trećem paketu imamo čak dva Elizabeth Arden sjaila za usne. Jedno je u nijansi Sweet Pink 08, a drugo u nijansi Latte 05. Ovdje možete pronaći još Colourpop Jelly Much Shadow u nijansi Buttercup. I za sam kraj, u ovome paketu dobiti ćete još dva Morphe Brushes kista za oči.

Giveaway za stoti post na blogu

PRAVILA

Da biste sudjelovali u ovom giveawayu, vaše je da se pretplatite na moj blog (i na mailu potvrditi pretplatu) i u komentaru ispod ovog posta napišete koji paketić biste htjeli osvojiti.

Giveaway traje od današnjeg dana, 9.3.2020. pa sve do 9.4.2020. godine. Sudjelovati možete samo jedanput jednom e-mail adresom i vodite brigu o tome da stvarno koristite taj mail kako bih vam se mogla javiti ukoliko ste sretan dobitnik.

OBAVIJEST

S obzirom na situaciju, ovo darivanje traje do lipnja pa ću tad odabrati pobjednike!

Author

Nulla dies sine linea

12 komentara

  1. Htjela bih osvojiti drugi paketić jer sam zabunom naručila paletu sjajnih sjenila pa bi mi dobro došla matt paleta 🙈😂🥰

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.