Huda Beauty Matte obsessions paleta

Huda Beauty Matte obsessions paleta

Na ovome blogu vjerojatno je najviše članaka o Huda Beauty proizvoidma, a danas donosim još jedan i to je Huda Beauty Matte obsessions paleta.

Ova Huda Beauty Matte obsessions paleta je najnovija paleta brenda Huda Beauty. Ova paleta ima u dvije verzije – cool (hladna) i warm (topla). Moj favorit je ona s hladnim tonovima. Osim što su u ovoj paleti prisutni samo hladni tonovi, također ima i samo mat nijanse. Dakle, nema ni jedne shimmer ili glitter nijanse. Za ljubitelje mat nijansi kao što sam ja, ova je paleta pun pogodak. Ova paleta je Hudina mala paleta od samo devet različitih sjenila. Od tih devet sjenila, sedam ih je standardnih, dok su dva sjenila kombinacija standardnih i kremastih sjenila što je nešto ne toliko uobičajeno. Ukoliko volite Hudinu formulu i njezine male palete, sigurna sam da ćete se zaljubiti i u ovu paletu bila to s hladnim ili toplim tonovima.

Ova paleta je savršena paleta za svaki dan s predivnim hladnim, zemljanim tonovima. Nijanse u ovoj paleti me podsjećaju na onu srednju nijansu u staroj Hudinoj paleti Mauve Obsessions. O toj paleti možete čitati ovdje iako više nije u prodaji. Paletu možete kupiti na Cult Beauty, Hudabeauty.com ili u svakoj Sephori. Ukoliko volite tople nijanse, u ponudi postoji ista takva mat paleta s toplim nijansama. Cijena ove palete je oko 32,00 €, ovisi kako na kojoj stranici. Dobra stvar kod ove palete je to što je mala i lako je možete ponijeti sa sobom na svako putovanje, bilo to avionom ili autom jer neće zauzeti puno mjesta.

Huda Beauty kao brend

Ukoliko vas zanima više o samom brendu Huda Beauty i njihovim proizvodima, više možete pročitati na ovome blogu. Link za ostale Huda Beauty recenzije proizvoda je ovdje. Osim paleta Huda Beauty u svom asortimanu nudi ruževe, maskaru, pudere, skincare, parfeme te mnoge druge proizvode.

Huda Beauty Matte obsessions paleta
Huda Beauty Matte obsessions paleta

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.