Ljetni kišobran

Ljetni kišobran koji osvaja svojim izgledom

Dugo vremena sam tražila neki elegantni, ljetni kišobran, tj. suncobran. Već sam bila i zaboravila da mi je to želja sve dok ih jedan dan nisam vidjela izložene.

Bilo je to za dan svetog Duje, naravno u Splitu neradni dan (nema nastave na fakultetu). Na taj dan kao i cijeli vikend riva je bila puna svakakvih štandova s raznim rukotvorinama. Šetajući rivom naišla sam jedan divan ljetni kišobran koji je morao biti moj. Bilo ih je raznih boja, no ja sam odabrala onaj bijele boje. Cijena mu je do 100 kuna što je skroz u redu cijena.

Ovaj ljetni kišobran savršen je modni dodatak, a opet dobro štiti od sunca. Jako je elegantan i savršeno ide na svaku modnu kombinaciju (osim trenirke). Taj vikend kad sam ga kupila, u Đardinu se održavao festival cvijeća i cijela fontana bila je prekrivena cvijećem što je slike učinilo još boljima. Jedino kada vam ovaj kišobran neće biti od koristi je kad pada kiša. Kad pada kiša nažalost morate izvaditi svoj normalan kišobran.

Ljetni kišobran
Ljetni kišobran

Ovaj ljetni kišobran ima drvenu dršku, a ostatak mu je od platna. Jako lijepo izgleda i naravno fotogeničan je, baš da odradite jedan fotosession i uslikate sto fotografija. Ja volim iskombinirati ovaj  kišobran torbicama napravljenim od prirodnih materijala. Najdraža od tih torbica mi je upravo ova koja je na fotografijama.

Ako tražite ovakav jedan ljetni kišobran, pohitite na razna proštenja i fešte gradova i mjesta i sigurno ćete pronaći ono što tražite. Ja sam svoj pronašla i presretna sam svojim odabirom. Ovo ljeto nisam ga baš koristila, ali sljedeće ljeto bit će više prilika.

U ovo postu možete vidjeti neke moje primjere kako sam ja iskombinirala ovaj kišobran. Fotografije su nastale u proljeće i od tad nisam imala vremena napisati ovaj post. Možete vidjeti Split, tj. Đardin i Zapadnu obalu. Nadam se da vam se sviđa.

Ljetni kišobran
Ljetni kišobran
Damski Kišobrani za vjenčanje
Ljetni kišobran

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.