Tražite neku narukvicu koja vas opisuje? Želite da bude fashionable, a opet kvalitetna? I još uz to da na nju ne potrošite cijelo bogatstvo? Imam savršene narukvice za vas i probajte odabrati samo jednu!Znam da vam sada to zvuči nemoguće da bi bilo istinito, ali uvjerit ću vas. Riječ je o kolekciji Chakra narukvica talijanskog branda Brosway. Brosway Chakra narukvice su sve ono što sam gore navela.

Nema takve Brosway Chakra narukvice kakvu vi možete zamisliti. Sve narukvice dijele su u kategorije tako da lakše odaberete što želite i što tražite. Tako imate kategorije “LOVE”, “STARS”, “TREE OF LIFE”, “AURA”, itd. .

U Hrvatskoj su ove Brosway Chakra narukvice dostupne u Watch Centru. Možete ih kupiti online ili u nekoj od njihovih poslovnica po cijeloj Hrvatskoj. Imaju jako velik izbor narukvica koji možete pogledati na njihovoj web stranici. Meni je vrlo važno da je nakit koji nosim kvalitetan, što ove Brosway Chakra narukvice stvarno jesu. To znamo jer su sve narukvice napravljene od nehrđajućeg čelika.

Brosway Chakra narukvice za svakoga
Brosway Chakra narukvice za svakoga

Moja Brosway Chakra narukvica je iz kategorije HEART koja predstavlja čistoću, vjernost i odanost. Srce simbolizira središte našeg bića, mjesto gdje se otkrivaju duboka značenja, izvan povezanosti koje određuje racionalna misao. Izrađena je od nehrđajućeg čelika, na površini se nalazi rose gold završni sloj sa srcem u središtu ispunjenom Swarovski kristalima. Ova narukvica je toliko posebna jer s obadvije strane ima gravuru.

S prednje strane piše “You know you’re in love when you can’t fall asleep because reality is better than your dreams”. Dok sa stražnje strane piše ista poruka samo na talijanskom “Sai che sei innamorato quando non riesci a prender sonno perchè la realtà è più bella dei tuoi sogni”. Ovu poruku bismo na hrvatski preveli kao “Znate da ste zaljubljeni kada ne možete spavati jer je stvarnost ljepša od vaših snova”. Narukvicu volim kombinirati sa svojim Rosefield small edit satom. Direktan link na ovu narukvicu je ovdje.

Više informacija i svu ponudu možete saznati na Watch Centar webu, Instagram ili Facebook stranici.

Brosway Chakra narukvice za svakoga
Brosway Chakra narukvice za svakoga
Brosway Chakra narukvice za svakoga
Brosway Chakra narukvice za svakoga
Author

Nulla dies sine linea

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.