Naušnice za ljetne dane

Naušnice za ljetne dane

Kad je u pitanju nakit na veliko ga izbjegavam, osim kad su u pitanju naušnice. Savršeno vrijeme za naušnice za ljetne dane. Naušnice savršeno upotpunjuju svaku ljetnu kombinaciju.

Ovo ljeto imam par modela naušnica koje  mijenjam ovisno o raspoloženju i kako pašu na koju kombinaciju. Naušnice za ljetne dane koje ove godine obožavam su one s bijelim perlicama koje podsjećaju na bisere. Naušnica stvarno imam na bacanje, ali ove su mi top za ovo ljeto.

Prve naušnice sam dobila na poklon, ali sam ih već i prije zamijetila. Skroz su u ljetnom fazonu jer donji dio je napravljen od rafije, a gornji dio čine bijele perlice. Ove naušnice mogu se nositi na običnu i malu svečaniju odjeću. Kupljene su u Stradivariusu (link)

Naušnice za ljetne dane

Ove naušnice za ljetne dane kupila sam još zimus, ali one su stvorene za svaki dio godine. Ovalnog su oblika i na donjem dijelu se nalazi puno malih bijelih perlica. Jedina mana im je što su dosta teške za dugo nošenje na ušima. Kupljene su također u Stradivariusu, ali kao što rekoh zimus pa se bojim da ih više nemaju u asortimanu.

Naušnice za ljetne dane

Ove naušnice su također kupljene zimus, ali u Mangu. Svojim elegantnim dizajnom nisu mi baš prikladne za svakodnevno nošenje. Savršene su za upotpuniti neku elegantniju kombinaciju. Dobra stvar je da uopće nisu teške i lako se nose na ušima.

Naušnice za ljetne dane

Još jedne naušnice koje sam dobila na poklon (s naušnicama s perlama nikad ne možetepogriješiti). Ove naušnice za ljetne dane su najmanje od svih. Lijepo pristaju ušima i mogu se nositi svakodnevno,ali i na neke svečanije kombinacije. Kupljene su u Six-u.

Naušnice za ljetne dane

Ovo su naušnice koje jedine nemaju bijeli biserni detalj na sebi već su u nijansama plave s malo žute. Kupljene su u Stradivariusu u proljeće i dolaze u paketu od tri para naušnica. Najdraži su mi ovi cvjetovi koji posebno dolaze do izražaja na suncu.

Naušnice za ljetne dane

Preporučam:

Coral Candy Jewelry

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.