Naušnice za ljetne dane

Naušnice za ljetne dane

Kad je u pitanju nakit na veliko ga izbjegavam, osim kad su u pitanju naušnice. Savršeno vrijeme za naušnice za ljetne dane. Naušnice savršeno upotpunjuju svaku ljetnu kombinaciju.

Ovo ljeto imam par modela naušnica koje  mijenjam ovisno o raspoloženju i kako pašu na koju kombinaciju. Naušnice za ljetne dane koje ove godine obožavam su one s bijelim perlicama koje podsjećaju na bisere. Naušnica stvarno imam na bacanje, ali ove su mi top za ovo ljeto.

Prve naušnice sam dobila na poklon, ali sam ih već i prije zamijetila. Skroz su u ljetnom fazonu jer donji dio je napravljen od rafije, a gornji dio čine bijele perlice. Ove naušnice mogu se nositi na običnu i malu svečaniju odjeću. Kupljene su u Stradivariusu (link)

Naušnice za ljetne dane

Ove naušnice za ljetne dane kupila sam još zimus, ali one su stvorene za svaki dio godine. Ovalnog su oblika i na donjem dijelu se nalazi puno malih bijelih perlica. Jedina mana im je što su dosta teške za dugo nošenje na ušima. Kupljene su također u Stradivariusu, ali kao što rekoh zimus pa se bojim da ih više nemaju u asortimanu.

Naušnice za ljetne dane

Ove naušnice su također kupljene zimus, ali u Mangu. Svojim elegantnim dizajnom nisu mi baš prikladne za svakodnevno nošenje. Savršene su za upotpuniti neku elegantniju kombinaciju. Dobra stvar je da uopće nisu teške i lako se nose na ušima.

Naušnice za ljetne dane

Još jedne naušnice koje sam dobila na poklon (s naušnicama s perlama nikad ne možetepogriješiti). Ove naušnice za ljetne dane su najmanje od svih. Lijepo pristaju ušima i mogu se nositi svakodnevno,ali i na neke svečanije kombinacije. Kupljene su u Six-u.

Naušnice za ljetne dane

Ovo su naušnice koje jedine nemaju bijeli biserni detalj na sebi već su u nijansama plave s malo žute. Kupljene su u Stradivariusu u proljeće i dolaze u paketu od tri para naušnica. Najdraži su mi ovi cvjetovi koji posebno dolaze do izražaja na suncu.

Naušnice za ljetne dane

Preporučam:

Coral Candy Jewelry

Total
6
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Čišćenje kistova i spužvica za šminkanje

Čišćenje kistova i spužvica za šminkanje

Next Post
NYX ruževi, moja kolekcija

NYX ruževi, moja kolekcija

Related Posts
Staud Tommy torba

Staud Tommy torba

Već duže vrijeme, društvene mreže mi je preplavila jedna zanimljiva torba kakvu se ne može naći u svakoj…
Read More