Crveni kaputić

Crveni kaputić s cvjetovima na haljini

Kako dolazi lijepo vrijeme, tako ima sve više i više obaveza na faksu, no uz dobro posloženo vrijeme uvijek se sve može stići, pa tako i za provesti jedno sunčano prijepodne u gradu i naravno uz neizostavnu kavu.

Jako volite neki odjevni predmet, ali već ste ga puno puta nosili i ne znate kako da obogatite odjevnu kombinaciju? Danas vam donosimo ideju kako ovu cvjetnu haljinu nositi na drugačiji način. Haljina sama po sebi ne treba nikakvih dodataka, ali toliko ju volim da sam ju već previše puta nosila i želim izbjeći one komentare “pa to si već nosila”, “nije li to ona ista haljina?”. Odjevna kombinacija može sasvim drugačije izgledati uz pomoć samo jednog modnog dodatka kao što je remen ili neki drugi dodatak. Na haljinu sam odlučila obući crveni kaputić čija se boja slaže s cvjetovima na haljini.

Crveni kaputić nisam zakopčala do kraja, već sam odlučila da se ipak vidi haljina koja mi je i baza ove kombinacije, a da sve zajedno ne izgleda dosadno dodala sam remen koji dolazi uz kaputić. Dakle, iako ovaj crveni kaputić nije strukiran (ne volim stvari koje nisu strukirane i ne volim ih nositi i izbjegavam ih kupovati), dodali smo mu remen koji podiže cijelu kombinaciju na jednu višu razinu.

Iako ste već imali priliku vidjet ovu odjevnu kombinaciju, željela sam sve fotografije staviti zajedno i da vidite cijeli izgled.

Crveni kaputić

Preporučam:

Jesenski look uz zmijski uzorak
Bijela kombinacija – Tko me zna, skupo bi me platio

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.