Minimalističke narukvice

Divne minimalističke narukvice kao savršen modni dodatak svakoj kombinaciji

Koliko puta sam se samo susrela s dilemom, kupiti ili ne. Pa nikad dosta odjeće, šminke ili nakita. Iako znamo da nam je ormar pun i da ni to što imamo ne nosimo, uvijek želimo kupiti još više.

Ako tražite neku minimalističku narukvicu za sebe ili kao poklon dragoj osobi, danas vam donosimo divne minimalističke narukvice branda d’Oro Bracelets. Brand d’Oro Bracelets je hrvatski brand s adresom u Osijeku. Nama je jako drago da vam možemo predstaviti neki hrvatski brand, upoznati vas s njim i reći vlastito iskustvo iz prve ruke.

Minimalističke narukvice

Divne minimalističke narukvice branda d’Oro Bracelets

Sve minimalističke narukvice koje možete naručiti, možete vidjeti na njihovoj Instagram stranici (ovdje) i naravno možete sami birati dizajn, tj. kako želite da vaša narukvica izgleda. Možete birati od svakakvih privjesaka, perlica, slova i boje trakice. Izbor im je stvarno velik i može se naći ponešto za svačiji ukus.

Minimalističke narukvice

Narukvica koju sam dobila je tamno crvene boje koja je lako uočljiva i sigurno ćete se njome isticati. Na sredini nalazi se jedno maleno preslatko srce i na krajevima narukvice dvije kockice koje simboliziraju kraj. Baš zbog tog minimalizma, narukvice imaju poseban šarm i nikad nećete s njima izgledati prenapadno ili neukusno.

Minimialističke narukvice – “Handmade with love”

Što me posebno oduševilo kod ovog branda je to što se trude i paze na svaki detalj. Naime, bila sam sigurna da će me dočetkati minimalistička narukvica u paketu, tj. kuverti i to je to, ali to se nije dogodilo. Narukvica ima svoje mjesto u posebnoj vrećici koje je bila ispunjena srcima. Vrećica je pričvršćena naljepnicom “Handmade with love” što se i vidi na ovom proizvodu, jer da nema ove minimalističke naljepnice ito bih to pomislila. Naime, na pakiranju ovog paketa se vidi koliko se trude i koliko žele da budu što bolji. Ovaj proizvod samo dokazuje da netko još uvijek radi nešto srcem i ne odustaje od svojih snova! 

Minimalističke narukvice
Minimalističke narukvice
Minimalističke narukvice

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.