Anastasia Beverly Hills sprejevi za setiranje šminke

Anastasia Beverly Hills sprejevi za setiranje šminke

U ovome postu možete čitati o novim sprejevima za setiranje šminke. To su Anastasia Beverly Hills sprejevi za setiranje šminke.

Dolaskom ljeta, stigli su Anastasia Beverly Hills sprejevi za setiranje šminke. Dolaze u mini pakiranju u tri različita mirisa. Tako imamo miris kokos-vanilija, mango i ananas. Svaki ovaj miris prati prekrasno pakiranje kojim odmah možete skužiti o kojem se mirisu radi. Ovo su zapravo obični sprejevi za setiranje šminke, samo su dodani mirisi. Cijena svakog od ovih sprejeva za fiksiranje je 112 kuna. Možete ih kupiti na Anastasia Beverly Hills stranici, Cult Beauty ili Beauty Bay stranici. Cijena varira od svakog online shopa i možete usporediti sve cijene i odabrati gdje je najjeftinija. Za tu cijenu dobijete 30 ml proizvoda. Meni su se ovi sprejevi jako svidjeli i morala sam ih odmah kupiti jer sprejeva za setiranje nikad dosta. Odlučila sam kupiti onaj s mirisom ananasa i s mirisom kokos-vanilije. Važno je napomenuti da ovi sprejevi ne ostavljaju mat, nego dewy finiš.

Na sam pogled, jako su mi se svidjeli. Kad sam ih isprobala i pošpricala, svidjeli su mi se još više jer stvarno mirišu na te mirise. Oblik ovih sprejeva je isti kao i Mac fix+ mini sprej. Što mi se sviđa je to da ovi ABH sprejevi imaju kvalitetniji raspršivač. Mac-ov raspršivač mi zna nekad štekati i ne pošprica proizovd jednoliko. S ovim to nije slučaj, raspršivač mu je jako kvalitetan. Je li vam ovaj proizvod baš baš potreban? Nije, jer nije ni meni. Smatram da je dobro imati sprej za setiranje ili osvježavanje šminke i da trebate imati barem jedan u svojoj makeup kolekciji. Meni se ovi jako sviđaju jer su specifičnih ljetnih mirisa, a opet ih mogu nositi bilo kad jer se miris ni ne primjeti. Nisam sigurna, ali mislim da je ovo limited edition pa ako mislite kupite, požurite da ne nestane.

Anastasia Beverly Hills sprejevi za setiranje šminke

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.