Staud Tommy torba

Staud Tommy torba

Već duže vrijeme, društvene mreže mi je preplavila jedna zanimljiva torba kakvu se ne može naći u svakoj drugoj trgovini. To je Staud Tommy torba.

Staud Tommy torba je definitvno it torba ljetne sezone, no ne bih stala na tome. Definitivno ima puno različitih dizajna koji su nosivi i u jesen, pa tako i zimi i u proljeće. Staud je američki dizajnerski brend razumnih cijena s obzirm na druge dizajnerske brendove. Nude shipping u Hrvatsku pa možete vidjeti njihovu ponudu ovdje. Iako nude shipping u Hrvatsku, ne volim kupovati izvan EU zbog dodatnog poreza i carine koja se mora platili, pa već kad gledam da uštedim ne želim imati dodatne troškove. Tako sam vidjela da je Staud dostupan na Farfetchu, no oni diu cijene u nebesa i torbice su im skuplje nego na službenoj Staud stranici. Osim na Farfetchu, Staud proizvode možete kupiti na Zalandu, upravo ovdje. Ja sam pred par mjeseci gledala Tommy torbe, no nijedan dizajn torbi u ponudi nije mi se toliko sviđao da platim 200-300 eura za nju.

Nakon par mjeseci već sam zaboravila da sam htjela kupiti ovu torbu, no Zalando me podsjetio. Dobila sam obavijest da je baš ova torba na akciji, a ja sam imala još 20% popusta i na kraju sam ovu torbu platila 100 eura. Online mi nije izgledala kvalitetno i bojala sam se kakva će doći, ako je na tako velikom sniženju. No, kad mi je došla sam se baš ugodno iznendaila. Najviše me iznenadila kvaliteta samih perlica i čvrstoća torbe. Moram priznati da sam se bojala da mi se perlice ne rasprsnu po cesti, no vidim da mi se to neće nikad desiti. U Sljedećim slikama možete pobliže vidjeti kvalitetu torbice. Osim kvalitete, dosta je velika tako da znate da će vam u nju stati i mobitel i novčanik.

Staud Tommy torba
Staud Tommy torba
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.