Olaplex No 6 Bond Smoother

Olaplex No 6 Bond Smoother

U ovome postu možete čitati o jednom super proizvodu za kosu koji je možda pao u drugi plan zbog svoje poznatije braće. To je Olaplex No 6 Bond Smoother.

Ovaj Olaplex No 6 Bond Smoother je serum za kosu. SIgurno ste već čuli za Olaplex proizvode od kojih je najpoznatiji Olaplex No.3 Hair Perfector 100ml“>No 3 Hair Perfector. Koji je zapravo maska za koju koja odmah poboljšava kosu. Ja sam isprobala skoro sve Olaplex proizvode i moram reći da mi svi ne odgovaraju. Nikako mojoj kosi nisu odgovarali šampon (“>ovdje) i regenerator (Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 250ml“>ovdje). Još uvijek nisam pisala o ostalima proizvodima, ali uskoro ću pa ću ažurirati ovaj post i staviti link. Ovi proizvodi su proizvodi koji se ne koristeu velikim količinama, već u malim. Neka optimalna količina za korištenje je kao zrno graška. Iako izgleda malo, stvarno nije. Proizvod ima lijep, prozračan miris, i ne smrdi na kemikalije. Ovo pišem jer neki proizvodi znaju iamti takav miris pa nisu baš ugodni ni za korištenje.

Ovaj proizvod moe se kupiti na Cult Beauty što možete vidjeti “>ovdje. Olaplex proizvodi jesu skuplji, te za 100ml proizvoda potrošiti ćete £26. To je jako puno za tu količinu proizvoda no vama taj proizvod stvarno dugo traje. Ja ne koristim ove proizvode svaki dan, već kad se sjetim i imam ih duže od jedne godine. Za to vrijeme nisam ni pola potrošila. Svake godine imaju božićne kolekcije koje preporučujem kupiti jer za cijenu ni tri proizvoda dobijete četiri full size proizvoda. Njihovi boićni setovi su jako popularni i brzo se prodaju, pa to treba brzo zgrabiti. Ovaj proizvod može se koristiti na suhoj ili mokroj kosi tako što se mala količina proizvoda stavi na vrhove kose pa sve do pola dužine kose. Važno je izbjegavati tjeme da ne bi postalo masno, pogotovo ako imate problema s time pa dane postane još gore.

Olaplex No 6 Bond Smoother

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.