Krema za ruke sa SPF 30

Krema za ruke sa SPF 30

Mislim da zadnjih par godina sve više i više ljudi uviđa nanošenje zaštitnog faktora ne samo ljeti, već u bilo koje doba godine. Zato danas pišem o jednom takvom proizvodu, a to je krema za ruke sa SPF 30.

Ime proizvoda o kojem ću pisati je Hello Sunday The One For Your Hands – Krema za ruke sa SPF 30, a više o ovome proizvodu možete pronaći Hello Sunday The One For Your Hands – Hand Cream SPF 30“>ovdje. Ova krema štiti od štetnih sunčevih zraka, a za nju ćete morati izdvojiti £ 8. što je jako puno za jednu kremu za ruke. Pakiranje je bijelo-rozno i baš je lijepo, a dobtii ćete 30ml proizvoda. Pošto ova krema toliko puno košta, onda i mora raditi čuda. Bijele je boje kao i većina krema sa zaštitnim faktorom i ima neintenzivni, lagan miris. Krema se jako brzo upije, doslovno u par sekundi. Ne ostavlja nikakav bijeli trag kao što to znaju druge kreme sa zaštitnim faktorom.

Jedanput kad namažete kremu,nemate osjećaj da ste je nanijeli. Ruke mi se još uvijek čine kao da su suhe. Ne znam je li zato jer su nam već došli minusi, ili je krema jednostavno takva. Meni se to ne sviđa i za neku kremu koja toliko košta mi je to neprihvatljivo. Krema treba nahraniti vašu kožu, a ne da nakon nanošenja još uvijek osjećate suhoću kože. Smatram da ima puno boljih i kvalitetnijih krema koje su puno jeftinije. Neke od njih su Yves Rocher kremice o kojima možete čitati ovdje i Rituals kreme o kojima više možete sazanti ovdje. Samo zato što nešto puno košta, ne znači da je i kvalitetno.

Nadam se da se nećete zeznuti s ovim proizvodom kao i ja i da će vam ova recenzija pomoći u sljedećoj kupnji. Na tržištu je prisutno jako puno brendova i nekad je teško znati vrijedi li neki proizvod ili ne.

Krema za ruke sa SPF 30

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.