Crvene čizmice u šetnji gradom

Crvene čizmice u šetnji gradom

Rečenica kojom počinje svaka bajka: Jednog lijepo sunčanog dana…hmm, ovoga puta taj dan nije bio sunčani, ali baš suprotno, nama je taj dan bio lijep baš zato što je bio kišoviti. Sada kad ste pročitali prethodnu rečenicu sigurno se  pitate tko normalan bi uživao u kišovitom danu, e pa mi bismo s novim novcatim čizmicama koje smo jedva željeli izvesti u šetnju.

Da počnemo ispočetka, jednog lijepog sunčanog dana (da, ovaj put uistinu je bio sunčani dan), slučajno smo se našli u shopping centru, sasvim slučajno, ništa konkretno nismo tražili, već smo onako izašli u izvidnicu možda nam se nešto svidi. Hodajući po raznim dućanima, nismo naišli na ništa što nam je zapelo za oko sve dok nismo došli do jednog dućana gdje smo naišli na jedne prekrasne crvene čizmice.

Naime prvo smo čizmice vidjeli na lutki i  posebno su nam zapele za oko jer su crvene boje, da to su crvene čizmice. Sad vjerojatno mislite: „ništa novo, crvene čizmice su hit ove sezone,…“, ali to nisu bilo kakve crvene čizmice. Ove crvene čizmice nisu ni koža, ni brušena koža, već su Tommy Hilfiger gumene čizme.

Crvene čizmice u šetnji gradom

Znate kako su nam crvene bile te koje su nas osvojile na prvu, no u ponudi su bile i druge boje i malo drugačiji dizajn. Nama su se najviše svidjele crvene i crne i bilo je teško odlučiti koje ćemo, stoga smo odlučili prespavati i odlučiti ujutro jer svi znamo da je jutro pametnije od večeri.

Nakon prospavane noći i puno konzultacija s prijateljima i obitelji ipak smo se odlučili za crvene (moramo reći da je više ljudi pokazalo skeptičnost prema crvenima, no ipak stajali smo do svoga mišljenja). Vrativši se u dućan, iako sigurni u svoju odluku da ćemo uzeti crvene, neki unutarnji glas govorio nam je:  „ pa kako će to izgledati, crne su ipak neka klasika, bit ćeš preupadljiva u crvenima,..“, no kad smo bolje promislili, sve čizmice do gležnja koje imamo su crne, a ove su baš posebne i slatke i šteta bi ih bilo imati u već viđenoj crnoj boji, a crvena bi bila pravo osvježenje i za nas i za druge stoga smo se odlučili za crvene.

Da nastavimo, kišni je dan, a naše čizmice su kao stvorene za šetnju kišovitim gradom pa smo ih odlučili i izvesti u tu šetnju. Uživale su u svakom koraku, u svakoj snimljenoj fotografiji, ali najviše u tome što su vidjele puno novoga što prije nisu vidjele i naravno, koliko god one hodale i skakutale po vodi, nikad, ali baš nikad neće premočiti i uvijek će biti spremne za sve kiše koje će pasti.

Crvene čizmice u šetnji gradom

Crvene čizmice su proizvod branda Tommy Hilfiger, a sve slike nastale su u obilasku Dioklecijanove Palače u Splitu.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.