Još jedan new year, new me post

Još jedan “New Year, New Me” post

Stigla nam je i Nova godina, tko bi rekao nakon toliko nesuđenih kraja svijeta dočekali smo i tu 2018. i upravo slijedi još jedan tekst o tome „New Year, New Me“. Sretno.

Kako to biva, početkom tjedna počeli su razni statusi, storiji i postovi na društvenim mrežama. I baš to nas je potaklo da napišemo ovaj post.

Uz vrlo pohvalne statuse kako je ova godina dobro prošla, sjetili ste se svojih uspjeha i podijelili sa svojom obitelji, prijateljima i pratiteljima, češći su bili oni druge prirode, negativni. Ovo je još jedan “New Year, New Me”post.

Dakle, svima se događaju loše stvari u životu, ne mogu ništa reći protiv toga i slažem se da se ne bismo trebali uopće obazirati na te stvari već na one pozitivne jer baš one daju čaroliju životu, jer gdje bismo bili da gledamo sve negativno? Ne bi nas bilo, zatvorili bismo se u sebe i polako propadali, a sve je zapravo u nama.

Još jedan new year, new me post

Boraveći na Instagramu 24/7 pregledala sam doslovno sve storije, od onih profila koji su stavili 50 (bilo je i takvih, vjerujte mi) do onih koji su postavili jedan, i jedan story mi je baš upao u oko. Nije bio ništa posebno, već jedno veliko iznenađenje. Naišla sam na story jedne cure, koja svakodnevno stavlja storije kako uživa, bilo to na kavi, s dečkom, s obitelji, nebitno, ali nikad se nije žalila ni na što osim eto na fakultet (tko se ne žali). Znam, ne znam je dobro pa možda ima problema i ne mogu je osuđivati, ali nakon svih onih sretnih storija, zadnji koji je stavila bio je sliku sebe, sređenu i napisala „jer je 2017 bila shit“. Dakle, uz toliko pozitivnih stvari koje joj se događaju, ona odluči završetak godine „proslaviti“ uz ovaj gramatički netočan tekst.

Nije ovo riječ o nekoj curi s Instagrama, ovo je riječ o svima nama. Jel moramo pisati na društvene mreže kako nam je prethodna godina bila loša zato jer to svi to pišu i već je postala neka normala da nam je svaka godina loša? Ne moramo.

Svaka godina donosi nam nešto novo, i upravo onakva će nam biti kakvu si je sami napravimo. Ako smo mi pozitivni i na svijet gledamo s pozitivne strane neće nam ni pasti na um da se žalimo na nešto, a posebno ne na nešto nebitno. Ako vam se nije svidjela prethodna godina, uzmite stvar u svoje ruke i učinite sljedeću boljom, nije teško, samo treba pokušati.

Sretno, mi smo uz vas!

Još jedan "New Year, New Me" post

Također, pročitajte više: Giveaway za stoti post na blogu

Total
2
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Omiljeni božićni kolačići - medenjaci

Medenjaci, naši omiljeni božićni kolačići

Next Post
Kako je bilo na otvaranju novog Yves Rocher dućana

Kako je bilo na otvaranju novog Yves Rocher dućana